Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Bohemian Rhapsody

Kuva © Ransu Kuvat

Kutsumanimi Poju Sukupuoli Ruuna
Ikä 11v Syntynyt 5.5.2006
Säkäkorkeus 143cm Rotu Risteytysponi
Kasvattaja Pipsa Eerikäinenevm Omistaja Taiga
Koulutustaso Va B, Re 90cm Painotus Kouluratsastus

Luonnekuvaus

Poju on temppuileva, mutta pohjimmiltaan kiltti poni. Se rakastaa testailla käsittelijäänsä ja ratsastajaansa, joten Pojun kanssa tarvitaan vain jämerää käsittelyä ja ripaus huumorintajua.

Ratsastaessa ruuna on erittäin osaava, varsinkin kouluratsastuksen puolella, jos sen saa vain keskittymään olennaiseen. Toisinaan Poju tykkää vain pomppia ympäri kenttää ja säpsyä kaikenlaista, vaikkei varsinaista syytä olisikaan. Ratsastajalta vaaditaan esteillä vielä enemmän määrätietoisuutta kuin kouluratsastuksessa, koska Poju kieltää mielellään jos sitä ei vain huvittaisi hypätä. Maastossa vauhtia löytyy ja Poju tykkää maustaa laukkapätkiä takapäätään heittelemällä.

Hoidettaessa poni on mukava, vaikka esimerkiksi satulan laitossa saattaa vähän luimia tai kieltäytyä aluksi nostamasta kavioitaan. Kuolaimiakaan ei aina jaksaisi suuhun ottaa, mutta näistäkin tilanteista selvitään vain määrätietoisella käsittelyllä. Vaikka poni koetteleekin harva se päivä omistajansa hermoja, ei se missään tapauksessa ilkeä poni ole. Ainakin se piristää tallin väkeä tempauksillaan, eivätkä ne karkureissutkaan tavattomia ole...

 

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com