Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Armyside Las Vegas

Kutsumanimi Vega Sukupuoli Ruuna
Ikä 9v Syntynyt 11.9.2008
Säkäkorkeus 171cm Rotu Unkarilainen puoliverinen
Kasvattaja Kitty Holms Omistaja Malva
Koulutustaso Va B, 130cm Vegan Sivut raisulan.suntuubi.com

Luonnekuvaus

Vega on kilttiluonteinen ja fiksu puoliveriruuna. Sen kanssa on aina mukava työskennellä ja harvoin tekee mitään ilkeyksiä. Tietysti myös ruunalla on huonot päivänsä, mutta yleensä Vega on kyllä hyväsydäminen ja kohtelias. Harjauksesta ruuna nauttii aina täysin siemauksin ja kaviot nousevat kauniisti pyynnöstä. Ruunan kävelytahti on usein varsin reipas, joten rivakka kävelytahti taluttaessa kannattaa pitää. Hidastelusta ruuna tuppaa mennä levottomaksi ja se alkaa heitellä päätään.

Ratsastaessa erittäin kuuliainen ja uuttera työntekijä. Harvemmin laiskottelee, päinvastoin virtaa riittää! Reipas tahti säilyy usein alkukäynneistä lopputuntiin saakka, ellei tunti ole ollut jostain syystä erityisen uuvuttava. Kuuntelee hienosti pohjeapuja eikä ole suustakaan liian kova, ei kuitenkaan mikään herkkiskään.

Nauttii esteiden hyppäämisestä ja välillä kuumuukin ennen rataa. Hyppytyyli Vegalla on varma ja ilmava ja pienetkin esteet se hyppää jostain syystä reilulla ilmavaralla. Maastoilu on myös Vegan lempijuttuja, kun ei olla aina samoissa maisemissa työnteossa. Vega innostuu maastossa herkästi ja ottaa muista hevosista paljon vaikutteita. Tästä syystä Vegalla ratsastaa maastossa vain kokeneempi, joka osaa pitää ohjat omissa käsissä.

 

 

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com