Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Myllyn Minttu

Kuva © Ransu Kuvat

Kutsumanimi Minttu Sukupuoli Tamma
Ikä 7v Syntynyt 8.8.2010
Säkäkorkeus 151cm Rotu Suomenhevonen
Kasvattaja Tuntematon Omistaja Pirttimäki
Koulutustaso He A, Re 100cm, Me 90cm Painotus Kenttäratsastus

Luonnekuvaus

Minttu on luonteeltaan reipas ja erittäin utelias karvakorva, joka valloittaa aina ihmisen, kuin ihmisen sydämmen ihanalla luonteellaan.

Hoitaessa Minttu on rauhallinen ja kiltti, tosin tammalla on tapana tylsistyessään alkaa hakemaan hoitajaltaan huomioita ja rapsutuksia, joita tamma rakastaakin kaikista eniten. Jos Minttua ei rapsuta silloin, kun tamma haluaa, niin lähtee päälle niin sanottu tamman "mökötysvaihe", kun tamma pettyy siitä, kun ei saanutkaan hoitajaltaan rapsutuksia.

Ratsastaessa Mintusta löytyy kaksi ääripäätä. Lapsien kanssa tamma on rauhallinen ja mukavan tasainen ja turvallinen ratsu esimerkiksi alkeistunneille ja Minttu onkin yksi suosituimpia alkeistuntien ratsuja. Kokeneemmilla Minttu onkin sitten aivan toista. Tällöin tammasta muuttuu, kuin hujauksessa räjähtävä energia pakkaus, joka kuljettaa sinua kohta ympärikenttää. Vaikka Mintulta löytyy usein ratsastaessa liikaa vauhtia, niin silloin, kun tamman saa rauhottumaan on tämä oikein mukava ratsastettava.

Hoito-ohjeet

Yleistä Ratsastus Ulkoilu
→ Rasvaa Mintun suupilet päivittäin → Ratsastaessa aina jännesuojat etujalkoihin ja hivutussuojat takajalkoihin → Ota aina riimu pois pihalle
     

Kilpailukalenteri

Sijoituksia yhteensä: 0kpl | Kilpailuja yhteensä: 0kpl

Päivämäärä Kilpailupaikka Luokka Sijoitus
00.00.0000 0.
       

 

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com