Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Wiljame

Kuva © Ransu Kuvat

Kutsumanimet Viljami, Viltsu Sukupuoli Ruuna
Ikä 15v Syntynyt 13.6.2002
Säkäkorkeus 158cm Rotu Suomenhevonen
Kasvattaja Tuntematon Omistaja Pirttimäki
Koulutustaso Va B, Re 80cm, Me 50cm Painotus Kouluratsastus

Luonnekuvaus

Viltsu on voimakas, miellyttämishaluinen, sekä kiltti ruuna joka työskentelee aina mielellään mahdollisimman paljon ratsastajansa eteen.

Hoitaessa ruuna on erittäin rauhallinen ja usein torkahtaakin hoitajan jynssätessä tästä harjoille likaa ja muuta kuraa pois. Viltsu itseasiassa varmaan pysyisi hoitaessa paikallaan, vaikka se olisi vapaana. Ainoa asia, missä tämä muuttuu levottomaksi ja rauhattomaksi on, kun tätä pestään, mutta tämä johtuu menneisyydestä peräisin olevasta vesikammosta, jonka takia Viltsusta tulee yleensä jännittynyt tätä pestäessä, mutta ruuna on silti tottunut aika hyvin pesemiseen. Jos kuitenkin ruuna kauheasti alkaa häsläämään, niin kannattaa pyytä joku erikseen pitämään tästä kiinni.

Ratsastaessa Viltsu tarvitsee aina selvät ja vahvat avut, jotta ruuna voisi tehdä juuri niinkuin halutaan. Tämä on myös muuten ehkä hieman säikky, mutta erilaisia esteitä tämä ei ole ikinä kytännyt. Viltsu itseasiassa ainakin yrittäisi hypätä, vaikka ratsastaja ohjaisi tämän 160cm pystylle, ruuna yrittää aina vaikka tehtävä olisi aivan ylivaikea ja mahdoton. Maastoon Viltsu tarvitsee varman ja luotettavan ratsastajan, joka pystyy pitämään ruunan rauhallisena vaikka vastaan tulisi minkälainen "hirviö".

Hoito-ohjeita

Yleistä Ratsastus Ulkoilu
→ Ei mainittavaa → Sileällä mentäessä joka jalkaan pintelit → Pihalle aina etujalkoihin putsit
  → Esteille jännesuojat etujalkoihin  
     

Kilpailukalenteri

Sijoituksia yhteensä: 0kpl | Kilpailuja yhteensä: 0kpl

Päivämäärä Kilpailupaikka Luokka Sijoitus
00.00.0000 0.
       

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com