Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pope Toff

Kuva © AK

Kutsumanimi Toffee Sukupuoli Ruuna
Ikä 17-vuotias Syntynyt 17.5.2000
Säkäkorkeus 106cm Rotu Shetlanninponi
Kasvattaja Tuntematon Omistaja Pirttimäki
Koulutustaso He B, Re 60cm, Me 40cm Painotus Yleispainotus

Luonnekuvaus

Toffee on luonteltaan leikkisä ja hyväsydämminen pikkuponi, joka on uesin hieman tapana leikkijä ja kiusoitella hieman hoitajaansa mitä erikoisimmilla päähän pistoilla. Poni ei kuitenkaan ikinä halua pahaa kellekkään, tosin vaatii huumorintajuisen hoitajan, joka osaa ottaa tämän ponin pilat huumorilla.

Hoitaessa ruuna on kiltti, mutta tätä ei kannata jättää pitkäksi aikaa ilman vahtimista, sillä tässä ajassa Toffee on usein kerennyt jo keksiä jotain hoitajansa pään menoksi. Ponia voi hoitaa ihan vapaanakin karsinassa ilman huolta, kunhan huolehtii, että karsinan ovi pysyy kiinni. Jos Toffeen sitoo karsinaan kiinni, niin ei mene kauaankaan, kun poni löytyy toiselta puolelta tallia tutkimassa ympäristöään avattuaan kätevästi riimunarun solmun.

Ratsastaessa poni on hetken alkujäykkyyksien ja herättelyiden jälkeen mukavan reipas ratsastaa. Esteitä hypätessä Toffee on yleensä reippaampi, kun sileällä työstäessä ja tykkää vauhdista, mutta tämä todella usein innokkaana hypää vain ja unohtaa nostella jalkojaan tarpeeksi korkealle ja siksi yleensä puomit tippuvat kolistellen maantasalle. Siksi ruunalla teetetäänkin usein esteillä kontrolliharjoituksia, joiden avulla tästä tulee yleensä erittäin mukava pomppuponi. Toffee on myös maastovarma.

Hoito-ohjeita

Yleistä Ratsastus Ulkoilu
→ Älä hoida/varusta kiinnitettynä karsinaan. → Esteille aina jännesuojat etujalkoihin → Ei mainittavaa
     

Kilpailukalenteri

Sijoituksia yhteensä: 0kpl | Kilpailuja yhteensä: 0kpl

Päivämäärä Kilpailupaikka Luokka Sijoitus
00.00.0000 0.
       

 

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com