Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pirttimäen tallin Avajaiskilpailut 10.10. (Tulokset tulleet)

Pirttimäen Ratsastuskoulu

Tervetuloa Ratsastuskoulu Pirttimäen, rauhallisissa maalaismaisemissa sijaitsevan virtuaalitallin sivuille. Talli sai alkunsa vuoden 2017 syyskuussa nuoren naisen ja talliyrittäjän nimeltä Senja toimesta.

Pirttimäki toimii virtuaalisen Järvi-Suomen kauniissa maisemissa aivan Kuohujärvi nimisen järven rannalla. Ratsastuskoulu elää elämäänsä loistavalla paikallaan rauhaisasti kaukana suurkaupunkien vilskeistä lähellä Pirttilä-nimistä pientä noin 500 asukkaan pientä kylää. Talli ei kuitenkaan ole aivan eristyksissä sivistyksistä, sillä suurempiin kaupunkeihin on matkaa ehkä vain viisi tai kymmenen kilometriä, jonka voi taittaa hyvin reippaasti ihan autolla.

Talli järjestää asiakkailleen aktiivisesti hoitaja-, tunti-, sekä yksityistoimintaa. Lisäksi joskus meillä saatetaan järjestää erilaisia kisoja tai tapahtumiakin. Toimintaamme pääsee yleensä mukaan kaikki siitä kiinnostuneet, joten tule vain rohkeasti tutustumaan.

Sivuja päivitetty viimeksi: 15.11.2017

Tapahtumia

16.12.2017 → Talli on ollu jo tovin pienellä hiljaiselolla, mutta nyt on luvassa hieman aktiivisempaa toimintaa.  Vaihdoin tänään sivujen kesäisen ulkoasun hieman talvisempaan, toivottavasti pidätte. ⇒ TÄRKEÄÄ! Pyytäisin kaikkia muita, paitsi Saanaa laittamaan ennen 16.1.2018 jonkinlainen ilmoitusviekkuun, että oletteko jatkamassa täällä käymistä, sillä kauhean monesta ei ole kuulunut mitään hetkeen. Muistakaa, että jos satutte olemaan juuri nyt kiireisiä, mutta ette halua silti jättää tätä paikkaa, niin voitte aina vain jäädä pienelle tauolle, kunhan se ei kestä kuitenkaan liian kauan. Ne, ketkä ei ole ilmoittanut itsestään mitään 16.1.2017 poistetaan yksityistenomistajien/hoitajien listalta.

10.10.2017 → Avajaiskilpailujen tulokset julkaistu!

20.9.2017 → Normaalia sivujen päivittelyä... Talli on päässyt jo kivasti alkuun ja muutamien päivien aikana on kerennyt tulla jo muutama yksityisen omistaja ja hoitaja. Tervetuloa vain talliporukkaan Aleksandra, Malva ja Jenna!

15.9.2017 → Sivut alkaa olla viimeisiä silauksia vaille valmiit, vain muutama sivu uupuu vielä käytöstä, mutta sivut ovat silti valmiit toiminnan aloittamiseen! Nyt kun sivut ovat valmiit, niin aukeaa hoitaja- ja yksityishaku. Tuntitoimintaa luvassa myöhemmin, kun saadaan nyt homma ensiksi jollain tavalla alkuun!

2.9.2017 → Sivut luotiin! Sivujen valmistuessa luvassa ainakin hoitajahakua ja vapaita tallipaikkoja.

Tekijänoikeudet

Ulkoasu ♦ Viimakoura ♦ Jay Williams (Lisenssi) ♦ Google Fonts

Kuva © AK

Tämä on virtuaalitalli! ♦ This is a sim-game stable!

©2019 Pirttimäen Ratsastuskoulu - suntuubi.com